Elitwell Clinic
Elitwell Clinic
Elitwell Clinic

Ozon Terapi Nedir? Faydaları Nelerdir?

Ozon terapi saf oksijenden elde edilen ozon gazının hastanın kendi kanı veya serum ile karıştırılarak ya da gaz halinde vücudun çeÅŸitli bölgelerine verilmesi ile uygulanan bir bilimsel bir tedavi yöntemidir.

 

YaÅŸlanma Karşıtı Etki: Yıllar içinde vücudumuzda meydana gelen deÄŸiÅŸiklikler ve yıpranma sonucunda hiçbir ÅŸey gençliÄŸimizdeki gibi kalmaz. Ozon terapisi size yaÅŸlanma karşıtı bir enerji artışı, gençleÅŸme hissi verir ve yaÅŸlanma süreciyle iliÅŸkili rahatsız edici durumları ortadan kaldırır.

 

Kan olaşımını artırır: Bir yandan damarların geniÅŸlemesini saÄŸlarken diÄŸer yandan kan hücrelerinin oluÅŸumunu artırarak vücudun ihtiyacı olan bölgelerine yeterli miktarda kan gitmesini saÄŸlar. Bu sayede çeÅŸitli damar hastalıklarının tedavisine yardımcı olur.

 

Detoks Etkisi: Ä°nsan vücudunda üretilen zararlı toksik maddelerin arındırılması sayesinde olası zararlardan korunma gerçekleÅŸir. Alman bilim dünyasında 'kanın yıkanması' olarak kabul edilen ozon tedavisi, gerçek bir detoks etkisi yaratır.

 

AÄŸrı Kesici: AÄŸrının nedenini ortadan kaldırır ve aÄŸrının hissedilmesine neden olan kimyasalları uzaklaÅŸtırarak aÄŸrı hissinin kısa sürede yok olmasını saÄŸlar.

 

YaÅŸam Kalitesini Arttırma: Stres, yoÄŸun iÅŸ temposu, zihinsel ve fiziksel yorgunluk tedavileri için çok ideal bir terapidir. Kırmızı ve beyaz kan hücrelerini harekete geçiren ozon sayesinde kiÅŸiler kendilerini yenilenmiÅŸ hisseder ve fiziksel performans gücü artar. Profesyonel sporcular, iÅŸ adamları ve sanatçılar da bu tedaviden faydalanmaktadır.

 

SaÄŸladığı tüm faydaların yanı sıra insanların fiziksel ve ruhsal sorunlarını azaltarak ya da ortadan kaldırarak yaÅŸam kalitesi denilen deÄŸerleri artırıyor. Uyku kalitesinin artmasından zihinsel ve fiziksel performansın artmasına kadar hayatın her anını ve yönünü olumlu yönde etkileyen ozon tedavisi bize yaÅŸama sevincimizi geri kazandırıyor.

 

Ozon Terapi Nedir? Faydaları Nelerdir?

Diğer Yazılar

Ozon Terapi Nedir? Faydaları Nelerdir?
Ozon Terapi Nedir? Faydaları Nelerdir?
Ozon terapisi size yaşlanma karşıtı bir enerji artışı, gençleşme hissi ...
Ozon Terapi Nedir? Nasıl Yapılır?
Ozon Terapi Nedir? Nasıl Yapılır?
Ozon tedavisi, oksijene kıyasla çok daha yüksek enerji taşıyan yapıya sahi...
Hipnoterapi ile Sigara Nasıl Bırakılır?
Hipnoterapi ile Sigara Nasıl Bırakılır?
Bilinçaltımız alışkanlıklardan vazgeçmeyi bir tehdit olarak algıladığÄ...